Bouw en constructie

In de bouwsector maken ervaren bouwpersoneel en vakmanschap het verschil. Axintor specialiseert zich in het vinden van de beste uitzendkrachten voor diverse sectoren, ook in de bouwsector.

Met onze kennis en expertise gaan wij voor u op zoek naar het beste bouwpersoneel. Wij selecteren ervaren en gemotiveerde mensen met een hart voor hun job. Resultaatgericht en werkend vanuit puur vakmanschap.

Axintor biedt kwalitatief bouwpersoneel uit diverse beroepen. Van steigerbouwers en schrijnwerkers tot kraanmachinisten, loodgieters en metselaars, Axintor zet voor u de beste arbeidskrachten op de juiste plaats.

Buitenlandse werknemers - bouwpersoneel

Onze selectie beperkt zich niet enkel tot het binnenland, ook onze buitenlandse werving- en selectiebureaus rekruteren voor u de beste werknemers.

Wilt u bijvoorbeeld (tijdelijk) werken met Hongaarse, Spaanse, Portugese of Poolse arbeiders? Met onze uitgebreide database van buitenlandse werknemers kunnen wij snel, flexibel en accuraat antwoord bieden op uw vraag.

Axintor Interim voldoet volledig aan de bepalingen in de Belgische wetgeving inzake uitzendkantoren. We zijn in het bezit van de benodigde licenties en vergunningen en voeren onze wettelijke, fiscale en financiële plichten correct uit. Zowel bij aanvang als tijdens de opdracht zorgt Axintor voor de juiste registratie, begeleiding en ondersteuning van zijn uitzendkrachten.

Axintor Interim: alle voordelen op een rij

  • Dynamische speler op de Belgische uitzendmarkt
  • Realistische tarieven & transparante facturatie
  • Snelle rekrutering in binnen- en buitenland
  • Enkel selectie van de allerbeste kandidaten: hoge productiviteit, laag ziekteverzuim
  • Van a tot z geregeld (contracten, huisvesting, verzekering, vakanties, woon-werkverkeer, enz.)

Wilt u weten wat Axintor Interim kan betekenen voor uw onderneming? Contacteer dan vrijblijvend onze interimkantoren.

Contacteer ons