Logistiek & Transport

Zoekt u een flexibele partner voor de rekrutering van logistiek personeel? Axintor is een interimkantoor en werving- en selectiebureau in één. We selecteren, screenen en rekruteren zowel binnenlandse als buitenlandse uitzendkrachten.

Met een goedgevulde database vol gemotiveerde en vakkundige kandidaten vindt Axintor Interim snel een pasklare oplossing, zelfs voor moeilijk in te vullen vacatures. Onze lokale personeelsconsulenten contacteren enkel de meest competente en gemotiveerde vakmensen. Ze screenen en selecteren voor u de sterkste kandidaten en bezorgen u hun CV, waarna u kiest wie het best binnen uw team past.

Hierdoor kunnen wij u op een snelle én flexibele manier voorzien van vakkrachten. We leveren u de beste mensen voor zowel tijdelijke, korte opdrachten als langere of vaste projecten.

Buitenlandse werknemers - logistiek personeel

De selectie van Axintor beperkt zich niet enkel tot het binnenland, ook onze buitenlandse werving- en selectiebureaus rekruteren voor u de beste werknemers.

Wilt u bijvoorbeeld (tijdelijk) werken met Hongaarse, Spaanse, Portugese of Poolse arbeiders? Alle door ons geselecteerde kandidaten zijn betrouwbaar en kennen nog de werkmentaliteit van weleer. Bovendien hebben de buitenlandse werknemers minstens een basiskennis Engels of Frans.

Afhankelijk van uw vraag brieft uw account manager onze buitenlandse Axintor-consulenten. In hun ruime databases met gemotiveerde en vakkundige kandidaten vinden zij gegarandeerd die kandidaat die aan uw eisen voldoet.

Axintor Interim: alle voordelen op een rij

  • Dynamische speler op de Belgische uitzendmarkt
  • Realistische tarieven & transparante facturatie
  • Snelle rekrutering in binnen- en buitenland
  • Enkel selectie van de allerbeste kandidaten: hoge productiviteit, laag ziekteverzuim
  • Van a tot z geregeld (contracten, huisvesting, verzekering, vakanties, woon-werkverkeer, enz.)

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld logistiek planners, (vrachtwagen)chauffeurs of ander logistiek personeel? Contacteer Axintor dan vrijblijvend voor de mogelijkheden voor uw onderneming!

Contacteer ons