Bilan vakantiejobs zomer 2017: Axintor werkt!

Vooreerst willen we alle bedrijven bedanken die Axintor inschakelden in hun zoektocht naar gemotiveerde jobstudenten. Ook een dikke proficiat en een welgemeende merci aan al onze buitenlandse uitzendkrachten voor hun schitterende werk! Deze zomer vonden 80 jobstudenten uit Polen (45%), Spanje (28%) en Roemenië (27%) hun weg naar onze contreien. Ze waren o.a. actief als • barmedewerker • kamermeisje • hulp in de zaal • afwasser • productiemedewerker • keukenhulp • hulp in slagersatelier • hulp in tuinonderhoud.

Ruth Lagast van Bistro Chagall getuigt:

“Axintor vond - naast onze vaste tapasbereider uit Spanje – ook de jobstudenten met de juiste mentaliteit: harde werkers die geknipt zijn voor de horecasector. En ook als het onverwacht nog drukker wordt, kunnen we steeds bij Axintor terecht voor extra gemotiveerd personeel.”

Op zoek naar jobstudenten voor de maand september?
Nood aan gemotiveerde uitzendkrachten?
Contacteer Axintor!

Plantenkwekerij Hugo Maes vertrouwt op Axintor

“ Dankzij Axintor kunnen...

Chrysantentijd - extra Axintor kracht voor uw tuinbouwbedrijf

Er komt zwaar fysiek werk...

Steeds tot uw dienst

Tijdens het najaar van...