Steeds tot uw dienst

2017 loopt op zijn einde. Voor veel bedrijven was het een voorspoedig jaar. De economie vindt een nieuwe adem, het vertrouwen stijgt. Ook Axintor volgt de positieve trend en zette sterke resultaten neer: de facts & figures van 2017.

Ten opzichte van 2016 realiseerde Axintor Interim een groei van 20%. We noteerden een groei in alle sectoren, met de sector Techniek als afgetekende winnaar en de sector Transport die merkbaar de kop opsteekt. Om uw en onze ambities waar te kunnen maken, open we in 2018 een nieuw kantoor in Ieper (Ter Waarde 44). Axintor investeerde ook in het team: zes extra medewerkers vervoegden de ploeg en het voorbije jaar werd intensief gefocust op opleiding. Om de instroom van uitzendkrachten met een hoog potentieel te vergroten, gaan we in zee met een derde ‘uitmuntend’ selectiekantoor in Polen. De kantoren zijn gevestigd in het noorden van Polen - Gdansk, het zuiden van Polen - Opole en het oosten van Polen - Lublin.
2018? Axintor is er helemaal klaar voor!

Reserveer nu uw jobstudenten bij Axintor Interim: immuun voor festivalitis en super gemotiveerd!
De arbeidsmarkt warmt op: hou het hoofd koel en boek succes met Axintor Interim!
Steeds tot uw dienst
Exclusiviteitscontracten in de voedingssector: Axintor Interim toont de keerzijde van de medaille.

Tevreden klanten