Over Axintor

Door de economische crisis groeit het aantal werklozen in Vlaanderen. Toch blijft het voor ondernemingen vreemd genoeg moeilijk om bepaalde vacatures in te vullen. Vooral voor knelpuntberoepen is er een tekort aan geschoolde en gemotiveerde kandidaten.

Samen sterk

Om de zoektocht naar die witte raven te vergemakkelijken, richtten Klaas Vandendries en Liselotte Rombaut in mei 2009 Axintor Interim en Axintor Construct op.

Vanaf dan stelt België immers zijn arbeidsmarkt open voor werkkrachten uit 'nieuwe' EU-landen. De vraag naar Hongaarse en Poolse arbeiders stijgt. Dankzij de intense samenwerking met zelfstandige partners in Polen en Hongarije kan het jonge bedrijf deze extra troef gelijk uitspelen. Recent breidt Axintor zijn actieradius nog verder uit met partners in Spanje en Portugal.

Met een goedgevulde nationale en internationale database vindt Axintor voor elk bedrijf snel een pasklare oplossing, ook voor moeilijk in te vullen vacatures.

Win-winsituatie

Axintor is een bedrijf op mensenmaat waar persoonlijk contact en een open communicatie belangrijk zijn. Bovendien bieden we zowel bedrijven als uitzendkrachten een totaalpakket aan. Bij Axintor is alles 'werkelijk onbegrensd'.

Dat deze slogan geen loze belofte is, blijkt uit het succes van Axintor: na het hoofdkantoor in Veurne, opent Axintor al in 2011 een filiaal in Roeselare.

Onze troeven

  • Dynamische speler op de Belgische uitzendmarkt
  • Realistische tarieven & transparante facturatie
  • Snelle rekrutering zowel binnenlandse- als buitenlandse werknemers
  • Enkel selectie van de allerbeste kandidaten
  • Hoge productiviteit, laag ziekteverzuim
  • Van A tot Z geregeld (contracten, huisvesting, verzekering, vakanties, woon-werkverkeer, ...)