Techniek

Ervaren en gespecialiseerd technisch personeel is niet altijd gemakkelijk te vinden. Axintor vormt een combinatie tussen een interimkantoor en werving- en selectiebureau. Wij beschikken over een ruime database van binnen- én buitenlandse vakmensen.

Of u nu op zoek bent naar Belgische uitzendkrachten of buitenlandse werknemers voor een tijdelijk project of vaste job, Axintor helpt u op weg.  Zo kan u bij ons terecht voor bijvoorbeeld elektriciens, lassers, (service)monteurs en ander industrieel en technisch personeel.

Buitenlandse werknemers - technische jobs

Axintor is tevens ervaren in het uitzenden van buitenlandse werknemers op technische jobs. Onze lokale personeelsconsulenten selecteren en rekruteren de meest competente en gemotiveerde vakmensen, voor zowel korte als langlopende opdrachten.

We verzorgen huisvesting, vervoer, opmaak van documenten en inschrijvingen bij de benodigde instanties. Onze coördinator staat 24/7 paraat om de buitenlandse werknemers, in hun eigen taal, te ondersteunen en adviseren.

Axintor Interim: alle voordelen op een rij

  • Dynamische speler op de Belgische uitzendmarkt
  • Realistische tarieven & transparante facturatie
  • Snelle rekrutering in binnen- en buitenland
  • Enkel selectie van de allerbeste kandidaten: hoge productiviteit, laag ziekteverzuim
  • Van a tot z geregeld (contracten, huisvesting, verzekering, vakanties, woon-werkverkeer, enz.)

Bent u op zoek naar technisch personeel en wenst u meer informatie over de diensten van Axintor? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contacteer ons