Axintor

Bouwsector 

In 2020 werkten ongeveer 80 000 buitenlandse werknemers in de bouw. Dat is vaak uitdagend: complexe wetgevingen, verschillende risico's en ingewikkelde regelgeving rond onderaannemers. Al vanaf 2012 richten we onze pijlen op de bouwsector, maar sinds 2021 focussen we hier nog meer op met onder meer een taskforce dat zich in de sector gespecialiseerd heeft. Ontdek in deze blogpost waarom we dat deden. 

Axintor Interim is al meer dan tien jaar specialist in het selecteren van knelpuntprofielen. We kijken hiervoor over de grenzen heen en halen de beste krachten naar België, voornamelijk uit Polen en Roemenië. Ervaring leert ons dat deze arbeiders nog steeds de juiste skills en werkmentaliteit hebben. We zorgen voor huisvesting, transport en begeleiding, zodat de uitzendkrachten zich volledig op hun job kunnen concentreren. Ontdek op deze pagina hoe wij deze klus klaren. Ben je benieuwd naar wie we precies zijn? Neem dan hier een kijkje. 

Een klant aan het woord

Care2Cover is een snelgroeiende bouwonderneming, gespecialiseerd in het plaatsen van crepi, spuitkurk, het reinigen van gevels en het ontmossen van daken. Bestuurder Dean Dawson werkt al vijf jaar nauw samen met ons. Hij vond zijn perfecte match in André Papp uit Roemenië.

“Buitenlandse werknemers zijn al lang geen taboe meer in de bouwsector. Kenmerkend is hun beroepsernst. Die vind je ook terug bij André. Hij maakt van elk project een erezaak. En dat merk je in de afwerking. Daarnaast is het een echte stielman. Axintor Interim is anders dan andere kantoren. Zij maken elke belofte waar: de uitzendkrachten zijn getalenteerd, de administratie staat op punt, kortom: alles loopt gesmeerd. Dat is niet vanzelfsprekend, geloof me vrij. Jawel: ik ben een tevreden klant!”

Onze bouwexperten 

We stellen graag ons fantastisch taskforce aan je voor. Kirke zal je eerste aanspreekpunt zijn en luisteren naar je specifieke noden. Vervolgens zal ze jouw project doorgeven aan een team uit jouw regio om zo snel de juiste kandidaten voor te stellen voor een transparante prijs. Daarnaast zal ze ook waken over een rendabele en duurzame samenwerking tussen jouw bedrijf, de uitzendkracht en Axintor Interim. Ook op de support van Sarah kan je rekenen. Ze kent de sociale wetgeving van de bouwsector op haar duimpje. Ze controleert contracten en ziet erop toe dat alle veiligheidsvoorschriften gevolgd worden. Daarnaast optimaliseert ze je personeelskost en begeleidt ze je volledig bij een arbeidsongeval. Kortom: Kirke, Sarah en het team uit jouw regio zorgen ervoor dat jij op twee oren kan slapen

Deze nieuwe generatie gediplomeerde werknemers is heel erg toegewijd. Ze zijn oprecht trots op hun job in België. En dat merk je. Ze zijn goed in hun vak, verschijnen stipt op het werk en het ziekteverzuim is nihil. Voor veel bedrijven is dat een verademing,” vertelt Kirke. 

Heb je een bouwvacature die we mogen invullen? Neem vandaag nog contact op met Kirke via +32 51 21 20 65, kirke@axintor.be of het formulier hieronder.