Axintor

Een gestructureerd en informatief sollicitatieproces

Terug naar alle stories

Een gestructureerd en informatief sollicitatieproces

Zodra je bij ons hebt gesolliciteerd, volgt er altijd een gestructureerd proces om te ontdekken of jij bij ons past, en wij bij jou. Vraag je je af hoe dit proces eruit kan zien? Dumi, die in mei als account manager bij team Kortrijk begon, deelt graag haar ervaring met het sollicitatieproces bij Axintor Interim. 

"Het sollicitatieproces was gestructureerd en informatief."

In het voorjaar van 2023 werd ik benaderd met de vraag om als account manager bij Axintor Interim aan de slag te gaan. Ik was geïnteresseerd en vroeg al snel meer uitleg. Het feit dat Axintor Interim zoveel doet voor haar uitzendkrachten trok meteen mijn aandacht. Er wordt echt gezorgd voor de uitzendkrachten. Naast een job biedt Axintor Interim ook huisvesting en vervoer aan en dat vond ik fantastisch.

Als snel volgde een eerste gesprek met Liselotte. Tijdens dit gesprek kreeg ik meer inzicht in de werking van Axintor Interim. De manier waarop zij open en transparant de bedrijfsprocessen en de teamstructuur uiteenzette, maakte een blijvende indruk op mij. Daarnaast voelde ik ook meteen een culturele match. Liselotte was open, vriendelijk en toch professioneel. Dit zorgde ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde en gaf me het vertrouwen dat ik op de juiste plek was.

Na dit gesprek kreeg ik de kans om een halve dag mee te volgen met een account manager. Deze dag was erg nuttig, omdat het me in staat stelde om meer inzicht te krijgen in de werking van Axintor Interim en in de rol van account manager. Kelly en Kirke legden alles uit en beantwoordden al mijn vragen. Dit heeft me echt geholpen om een beter beeld van de job te krijgen.

Daarna volgde nog een gesprek met Liselotte, waarin ik een voorstel kreeg. De stap om na 3 jaar te veranderen van werkgever, was voor mij een belangrijke beslissing. Liselotte begreep dat volledig. Ze straalde vertrouwen uit en verzekerde me dat ik goed begeleid zou worden. Omdat het hele proces zó goed georganiseerd was en ik me erg goed geïnformeerd voelde, heb ik uiteindelijk de stap durven zetten.

Nu, enkele maanden later, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik tevreden ben met mijn beslissing om bij Axintor Interim te gaan werken. We zijn een hecht team dat nauw samenwerkt en elkaar ondersteunt. Dit motiveert me om elke dag met enthousiasme aan de slag te gaan en klanten met een glimlach te benaderen. Ik kijk uit naar wat de toekomst bij Axintor Interim voor mij in petto heeft!

Iets voor jou? 

Ben je benieuwd geworden of de job van account manager iets voor jou is?

Snuister eens door onze openstaande vacatures, wij staan alvast klaar om samen met jou te ontdekken of je bij ons de job van je leven kan vinden.