Axintor

Een transparant en aangenaam sollicitatieproces bij Axintor Interim

Terug naar alle stories

Een transparant en aangenaam sollicitatieproces bij Axintor Interim

We hebben momenteel een aantal vacatures open staan. Na een sollicitatie, volgt altijd een proces om te achterhalen of de kandidaat bij ons past, én wij bij de kandidaat. Benieuwd hoe dit proces kan verlopen? Jill startte begin februari als account manager van team Kortrijk en beschrijft hoe zij het sollicitatieproces bij Axintor Interim ervaren heeft. 

Jill aan het woord

"In november 2022 solliciteerde ik via LinkedIn voor een toen-nog-onbekende vacature als Account Manager. Ik had geen idee voor welk bedrijf en wat er op me af zou komen maar liet me maar al te graag verrassen door de aangename eerste contactpersoon via LinkedIn. De persoon aan de overkant van de videocall dacht echt met me mee. Ze stelde me 3 bedrijven voor uit haar klantenportefeuille: Axintor Interim was er eentje van. Het zou een job zijn met een goede combinatie tussen bureauwerk en op de baan zijn, in een bedrijf waar ik persoonlijk kan groeien, mee kan denken, mijn stempel kan drukken en een eerste ervaring kan opdoen met coachen.

Al snel volgde een eerste gesprek in real life met Liselotte in het hoofdkantoor in Veurne. Daar was het me al snel duidelijk dat ze heel transparant te werk gaan, zowel naar potentiële en bestaande werknemers als naar klanten, kandidaten en uitzendkrachten toe. De structuur van het bedrijf werd netjes uit de doeken gedaan, ik leerde de collega’s al eens kennen via een bedrijfspresentatie en de doelen en plannen voor de komende jaren werden globaal gepresenteerd. Deze transparantie heeft me enorm veel vertrouwen gegeven.

Een week later volgde een gesprek met Sales Manager Kirke. Liselotte verzekerde me dat ik zeker ook een klik zou hebben met haar. En of had ze gelijk. Ik werd hartelijk onthaald, ik werd professioneel benaderd maar toch met de nodige informaliteit om me een huislijke en gezellige indruk te geven van Axintor. Daar kon ik ook meer in de diepte inzicht krijgen in de concrete doelen en plannen voor de komende jaren. De stap om na 4 jaar te veranderen van mijn eerste werkgever was voor mij een belangrijke beslissing. Ik wou 100% zeker zijn van mijn keuze. Daarom vroeg ik nog om een halve dag mee te volgen met een Account Manager om de job beter te leren kennen. Hier hebben ze volmondig “ja” op gezegd. En zo geschiedde.

Na de “field day” met Account Manager Kelly volgde al snel een voorstel. Liselotte en Kirke gaven aan om volledig op mijn tempo een beslissing te nemen, want ook zij voelden dat dit een grote beslissing was voor mij. Nét dat vertrouwen en net dié autonomie om zelf te beslissen op mijn eigen tempo heeft me doen kiezen voor Axintor Interim. Daarom nogmaals bedankt aan Liselotte, Kirke en Kelly voor de begeleiding in het aangename sollicitatieproces en voor jullie vertrouwen in mij."

Iets voor jou? 

Ben je benieuwd geworden of de job van account manager iets voor jou is? Of misschien schuilt er wel een geboren recruiter in jou.

Snuister eens door onze openstaande vacatures, wij staan alvast klaar om samen met jou te ontdekken of je bij ons de job van je leven kan vinden.