Axintor

Nog steeds vinden wij snel kwalitatieve profielen uit het buitenland. We hebben veel kandidaten die in België willen komen werken, ook voor knelpuntvacatures. Je hoeft je geen zorgen te maken over een moeilijke communicatie. Wij staan in voor de vertaling van veiligheidsvoorschriften en de onthaalbrochure. Aan de hand van flexibele contracten matchen wij de juiste werknemer aan de juiste job. Door middel van digitalisatie spreken wij een uitgebreid netwerk aan.

Daarbovenop nemen wij graag uw hele personeelsadministratie over via het systeem van payrolling. We schrijven de internationale werkkrachten voor je in, zorgen voor een correcte loonverwerking en volgen de sociale wetgeving op de voet. Ook voorziet Axintor Interim passend vervoer en huisvesting voor de buitenlandse arbeiders. Dit zodat ze zich snel thuis voelen en zich makkelijk kunnen verplaatsen naar hun werk. Wij ontzorgen van a tot z.

Is er iets dat wij voor je kunnen doen of heb je vragen? Bel, mail of vul ons contactformulier in. Wij zijn er om te luisteren en advies te geven op maat. Doordat wij kort op de bal spelen, vinden wij snel een oplossing voor jou. Geniet van onze full service, want bij Axintor Interim is alles werkelijk onbegrensd.