Axintor

Al meer dan tien jaar helpen we bedrijven uit de regio rond Brugge door de beste werkkrachten te rekruteren voor knelpuntvacatures. We kijken hiervoor over de grenzen heen en halen de beste profielen naar België, voornamelijk uit Polen en Roemenië. De ervaring leert ons dat deze arbeiders nog steeds de juiste skills en werkmentaliteit hebben. We zorgen voor huisvesting, transport en begeleiding, zodat de uitzendkrachten zich volledig op hun job kunnen concentreren. Ontdek op deze pagina hoe wij deze klus klaren. Benieuwd naar onze andere teams uit Veurne, Roeselare, Ieper, Oostende of Kortrijk? Neem dan hier een kijkje. 

Een klant aan het woord

Sterrenrestaurant Hof van Cleve is een vaste waarde. Topchef Peter Goossens daagt zichzelf elke dag opnieuw uit om beter te zijn dan gisteren en daar kunnen we ons helemaal in vinden. We zijn dan ook trots dat we al enkele jaren op een heel fijne manier mogen samenwerken. 

"Axintor Interim levert fantastisch werk en dat doen ze ieder jaar opnieuw. De uitzendkrachten zijn steeds een positieve dynamiek in ons sterk team. Top!" 

Team Brugge

Virginie komt luisteren naar je specifieke noden en vertelt je graag meer over de tewerkstelling van buitenlandse werknemers en onze grenzeloze service. Dankzij haar expertise in diverse sectoren doorgrondt ze snel vacatures waardoor jij geen tijd verliest met het vertalen van vacatureteksten.

Kim selecteert zorgvuldig de beste kandidaten uit verschillende Europese landen. Wanneer je beslist dat de kandidaat mag starten, schiet ze uit de startblokken om de uitzendkracht te begeleiden bij zijn of haar reis.

De onboarding gebeurt door middel van de MyAxintor app en een enthousiast coördinatieteam dat altijd klaarstaat gedurende de volledige uitzendperiode. Virginie en Kim hebben intussen een indrukwekkend aantal tevreden partnerships opgebouwd. Ben jij de volgende? 

Zet de eerste stap richting continuïteit binnen je bedrijf en durf grenzeloos rekruteren. Neem contact op via het formulier hieronder. Tot snel!