Axintor

Al meer dan tien jaar geven wij bedrijven uit de regio van Ieper ademruimte door de beste interim werkkrachten te rekruteren voor knelpuntvacatures. We kijken hiervoor over de grenzen heen en halen talent naar België, voornamelijk uit Polen en Roemenië. De ervaring leert ons dat deze arbeiders nog steeds de juiste skills en werkmentaliteit hebben. We zorgen voor huisvesting, transport en begeleiding, zodat de uitzendkrachten zich volledig op hun job kunnen concentreren. Ontdek op deze pagina hoe wij deze klus klaren. Benieuwd naar onze andere teams uit Veurne, Roeselare, Brugge, Oostende of Kortrijk? Neem dan hier een kijkje. 

Een klant aan het woord

Rooze BVBA is een bedrijf uit Poelkapelle dat gespecialiseerd is in gevelreinigen. Zaakvoerders Bart en Martine leven voor hun zaak en daar kunnen we ons helemaal in vinden. We zijn dan ook trots dat we al enkele jaren op een heel mooie en constructieve manier samenwerken. 

"Wij werken al meer dan dertien jaar met buitenlandse arbeiders samen en zijn hier heel tevreden over. In Axintor Interim hebben we een vaste partner gevonden die helemaal begrijpt wat we zoeken en de juiste profielen aanbrengt. Eén van de beste interimkantoren van Ieper!"

Team Ieper 

Julie komt luisteren naar je specifieke noden en vertelt je graag meer over de tewerkstelling van buitenlandse werknemers en onze grenzeloze service. Dankzij haar expertise in diverse sectoren doorgrondt ze snel vacatures waardoor jij geen tijd verliest met het vertalen van vacatureteksten.

Kasia selecteert vervolgens zorgvuldig de beste kandidaten uit verschillende Europese landen. Wanneer je beslist dat de kandidaat mag starten, schiet zij uit de startblokken om de uitzendkracht te begeleiden bij zijn of haar reis.

De onboarding gebeurt door middel van de MyAxintor app en een enthousiast coördinatieteam dat altijd klaarstaat gedurende de volledige uitzendperiode. Julie en Kasia hebben intussen een indrukwekkend aantal tevreden partnerships opgebouwd. Ben jij de volgende? 

Zet de eerste stap richting continuïteit binnen je bedrijf en durf grenzeloos rekruteren. Neem contact op via het formulier hieronder. Tot snel!