Axintor

Al meer dan tien jaar helpen we bedrijven door de beste werkkrachten te rekruteren voor knelpuntvacatures. We kijken hiervoor over de grenzen heen en halen de beste profielen naar België, voornamelijk uit Polen en Roemenië. Waarom? Omdat de ervaring ons leert dat deze arbeiders nog steeds de juiste skills en werkmentaliteit hebben. We zorgen voor huisvesting, transport en begeleiding, zodat de uitzendkrachten zich volledig op hun job kunnen concentreren. Ontdek op deze pagina hoe wij deze klus klaren. Ben je benieuwd naar wie we precies zijn? Neem dan hier een kijkje. 

Een klant aan het woord

Rooze BVBA is een bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelreinigen. Met meer dan 20 jaar op de teller weet het team precies wat er nodig is om kwaliteit te leveren. Zaakvoerders Bart en Martine leven voor hun zaak en daar kunnen we ons helemaal in vinden. We zijn dan ook trots dat we al enkele jaren op een heel mooie en constructieve manier mogen samenwerken. 

"Wij werken al meer dan dertien jaar met buitenlandse arbeiders samen en zijn hier heel tevreden over. In Axintor Interim hebben we een vaste partner gevonden die helemaal begrijpt wat we zoeken en de juiste profielen aanbrengt."

Team Ieper 

Julie komt luisteren naar je specifieke noden en vertelt je graag meer over onze grenzeloze service. Dankzij haar expertise in diverse sectoren doorgrondt ze snel vacatures waardoor jij geen tijd verliest met het vertalen van vacatureteksten. Dominik selecteert vervolgens zorgvuldig de beste kandidaten uit verschillende Europese landen. Wanneer je beslist dat de kandidaat mag starten, schiet hij uit de startblokken om de uitzendkracht te begeleiden bij zijn of haar reis. De onboarding gebeurt door middel van de MyAxintor app en een enthousiast coördinatieteam dat altijd klaarstaat gedurende de volledige uitzendperiode. Julie en Dominik hebben intussen een indrukwekkend aantal tevreden partnerships opgebouwd. Ben jij de volgende? 

Zet de eerste stap richting continuïteit en durf grenzeloos rekruteren. Neem contact op via het formulier hieronder. Tot snel!