Axintor

Al meer dan tien jaar geven wij bedrijven uit de regio van Oostende ademruimte door de beste werkkrachten te rekruteren voor knelpuntvacatures. We kijken hiervoor over de grenzen heen en halen talent naar België, voornamelijk uit Polen en Roemenië. De ervaring leert ons dat deze arbeiders nog steeds de juiste skills en werkmentaliteit hebben. We zorgen voor huisvesting, transport en begeleiding, zodat de uitzendkrachten zich volledig op hun job kunnen concentreren. Ontdek op deze pagina hoe wij deze klus klaren. Benieuwd naar onze andere teams uit Veurne, Roeselare, Ieper, Brugge of Kortrijk? Neem dan hier een kijkje. 

Een klant aan het woord

Casino Hotel is een prachtig hotel in Koksijde. Zaakvoerder Patrick zet klantenservice steeds op de eerste plaats en dat kan je duidelijk merken in het hotel zelf. We zijn dan ook trots dat onze uitzendkrachten en jobstudenten het vaste team mogen ondersteunen om perfectie te bereiken. 

"5 jaar geleden namen we contact op met Axintor Interim omdat we merkten dat het niet eenvoudig was om de continuïteit binnen ons team te garanderen. Intussen hebben we al verschillende harde werkers in dienst waar we meer dan tevreden over zijn. Tijdens drukke periodes doen we daarnaast beroep op gemotiveerde jobstudenten om ons vast team ademruimte te geven. Het valt ons op dat ze welopgevoed zijn en steeds snel zien waar ze kunnen bijspringen. Ze ‘zien werk’, zijn punctueel en zijn in staat om feedback te ontvangen om hun manier van werken bij te sturen. Een mooie samenwerking!

Team Veurne

Kelly komt luisteren naar je specifieke noden en vertelt je graag meer over de tewerkstelling van buitenlandse werknemers en onze grenzeloze service. Dankzij haar expertise in diverse sectoren doorgrondt ze snel vacatures waardoor jij geen tijd verliest met het vertalen van vacatureteksten.

Cornelia en Manou selecteren zorgvuldig de beste kandidaten uit verschillende Europese landen. Wanneer je beslist dat de kandidaat mag starten, schieten ze uit de startblokken om de uitzendkracht te begeleiden bij zijn of haar reis.

De onboarding gebeurt door middel van de MyAxintor app en een enthousiast coördinatieteam dat altijd klaarstaat gedurende de volledige uitzendperiode. Silas en Indira hebben intussen een indrukwekkend aantal tevreden partnerships opgebouwd. Ben jij de volgende? 

Zet de eerste stap richting continuïteit binnen je bedrijf en durf grenzeloos rekruteren. Neem contact op via het formulier hieronder. Tot snel!