Axintor

Voor Real United zijn wij op zoek naar nieuw talent om het IT-team te versterken. 

Wie zoeken we?

Als systeembeheerder sta je samen met je collega’s mee in voor het dagelijks beheer, onderhoud en uitbreiding van het computer- en serverpark. Naast de kerntaken is het de bedoeling dat je stapsgewijs nieuwe verantwoordelijkheden toegeschoven krijgt, om uiteindelijk ook volledige projecten onder de arm te nemen.

Herken jij jezelf?

Opleidingsniveau:

Bachelor Toegepaste Informatica (of gelijkwaardig door ervaring) met minstens 3 jaar relevante werkervaring.

Algemene skills:

  • Communicatief sterk: beschikken over de vaardigheid om een technisch verhaal in mensentaal kunnen uitleggen
  • Structurele denker: de natuurlijke reflex bezitten om problemen steeds structureel te proberen oplossen
  • Gestructureerd & doelgericht: projectmatig aan de slag kunnen om tot een vooropgesteld doel te komen

Technische skills:

  • Je hebt uitstekende kennis van het Nederlands en goede kennis van het Engels en Frans
  • Vertrouwd zijn met Windows client, server, iOS en Android. Daarnaast kan je ook vlot overweg met kernzaken van het algemeen serverbeheer (Active Directory, DNS,…)
  • Algemene materialenkennis op vlak van hardware
  • Algemene kennis van netwerken (LAN/WAN en wifi-netwerken)

Wie is Real United? 

Real United is de holding boven een divers aantal bedrijven, waarvan sommige met internationaal karakter. Ten eerste zijn ze vooral gespecialiseerd in grensverkoop. Met een team van ongeveer 150 vaste werknemers, verspreid over 13 winkels in België, worden jaarlijks meer dan 3 miljoen klanten bereikt die vanuit Frankrijk en Groot-Brittannië komen om te winkelen. Met deze travel retail zijn ze ook actief in Polen en Luxemburg.

Ten tweede beheren ze ook de informatica van Axintor Interim voor onze 3 kantoren. Ten slotte heeft Real United ook een productiebedrijf in beheer. Mestdagh Artisan maakt zeer gesmaakte garnaal- en kaaskroketten, en heeft daarnaast ook heel wat andere gerechten, desserts en roomijs in het aanbod. Zij produceren enkel met de beste grondstoffen met oog op een artisanale bereiding.

De focus van Real United ligt op het verder professionaliseren van het bestaande netwerk, maar ook op (inter)nationale expansie. Op IT-vlak betekent dit vooral het onderhouden en verbeteren van de bestaande infrastructuur, het stroomlijnen van processen en het invullen van nieuwe opportuniteiten. 

Wat hebben wij voor jou in petto?

Real United biedt je, naast een comfortabel plaatsje in het nieuw kantoorgebouw in Veurne, een competitief en geoptimaliseerd loonpakket aan. Hierin zit onder andere een bedrijfswagen vervat. Ze geloven sterk in persoonlijke ontwikkeling en ambitie. Aangezien je ook in een ambitieuze onderneming terecht komt, zijn er intern zeker doorgroeimogelijkheden. Daarnaast streven ze er ook naar om onze medewerkers verdere opleidingen te laten volgen.

Is deze job jou helemaal op het lijf geschreven? Overtuig ons met je CV en een motivatie.