Axintor

Vacature Account Manager (Roeselare)

Krijg je een energieboost bij het idee dat je jouw uitzendkantoor op de kaart kan zetten én verder kan uitbouwen? Werk je graag in een klein team? Voel je je bovendien opperbest in een dynamische organisatie in volle groei? Dan ben jij de account manager die wij zoeken!

Wat zal je doen als account manager?

Samen met één van onze recruiters bouw je als account manager mee aan het kantoor Axintor Interim Roeselare, Brugge, Kortrijk, Waregem of Tielt. Jij bent er verantwoordelijk voor dat jouw kantoor de vooropgestelde doelstellingen behaalt.

Jouw werkdag zit vol variatie:

 • Je bepaalt zelf je doelen en kent de markt in je regio als geen ander. Je bent de eerste waaraan de klanten denken bij een personeelsbehoefte.
 • Je stelt een actieplan op, voert marktanalyses uit en doet aan forecasting om je doelen te behalen.
 • Je identificeert en contacteert prospecten en volgt samenwerkingen met bestaande klanten op.
 • Met jouw enthousiasme weet je iedereen van een samenwerking te overtuigen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van jouw kantoor en houdt de winst/verlies uitvoerig in de gaten. Je bent op de hoogte van wat er gebeurt in onze sector en kunt een kantoor rendabel houden. Je reikt innovatieve oplossingen aan en analyseert geregeld of er bijsturingen nodig zijn.
 • Door te luisteren naar de uitdagingen van jouw klanten, kan jij perfect hun noden detecteren en deze omzetten in een vacature.
 • Je coacht en begeleidt je teamleden in hun rol van recruiter. Je bent in staat om hen te motiveren en streeft ernaar samen de beste resultaten halen.
 • Ten slotte ben je als account manager ook administratief verantwoordelijk voor de opvolging van jouw dossiers en het debiteurenbeheer. 

Wat hebben wij voor jou in petto? 

 • De kans om je te ontplooien op professioneel en persoonlijk vlak. 
 • Aandacht voor work-life-balanceShinen zowel op als naast het werk!
 • De zekerheid van een vast loon, aangevuld met een haalbaar bonussysteem en extralegale voordelen (ecocheques, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering).
 • 20 wettelijke verlofdagen, aangevuld met 6 ADV-dagen
 • Een comfortabele werkplek in ons gloednieuwe kantoor in Roeselare! Bij Axintor Interim werken we met kleine teams op verschillende regio's. We beslissen samen voor welk team jij account manager wordt: team Roeselare, team Brugge, team Kortrijk, team Waregem of team Tielt. Alle vijf de teams werken vanuit ons kantoor in Roeselare.  
 • Een goede werksfeer met gedreven collega’s. Leuke activiteiten naast het werk gegarandeerd!
 • Een vlakke structuur met open communicatie.
 • De nodige tools die jou perfect ondersteunen in de uitvoering van jouw job. Wanneer je start, volg je een uitgebreid onboardingstraject om alle onderdelen van de job stapsgewijs te leren. Daarnaast worden er geregeld opleidingen georganiseerd rond verschillende aspecten die bij deze job horen. 

Herken je jezelf?

We zoeken een account manager met een uitgesproken passie voor mensen. Je bent van nature een doorzetter en je bent sterk resultaat gedreven. Je bent in het bezit van een bachelordiploma. Vrienden omschrijven jou als iemand die initiatief neemt en bakken enthousiasme en overtuigingskracht heeft. Ervaring in de interimsector is geen must, we leiden je graag op (met een aantal maanden binnendienst). Je ben perfect in staat om je eigen agenda in te delen en op deze manier jouw prioriteiten te bepalen. Je krijgt er energie van om Axintor Interim te vertegenwoordigen op netwerkevenementen. Je functioneert het best in een klein team waarin er open gecommuniceerd wordt. Ten slotte spreek je, naast Nederlands, een aardig mondje Engels.

Benieuwd naar meer? Lees dan het verhaal van onze collega Silas van team Waregem. Hij zal je vertellen wat werken als account manager bij Axintor Interim voor hem betekent:

“Bij Axintor Interim heb ik de kans gekregen om mijn ambities uit te spreken en heb ik de tools en kennis gekregen om deze te kunnen waarmaken. Ik hou ervan om prospecten te overtuigen om met ons te werken, en om ze in de watten te leggen eens ze klant geworden zijn. Dankzij de juiste opleiding die ik hier kreeg, ken ik de knepen van het vak en doe ik mijn werk met veel plezier! Samen met Luka, recruiter voor kantoor Waregem, doe ik er alles aan om de vacatures in onze regio aan te pakken! Dat gevoel wanneer je een bedrijf kan helpen door de juiste werkkrachten tot bij hen te brengen, onbeschrijfelijk!"