Axintor Interim

Axintor Interim
Over Axintor

Binnen de West-Vlaamse uitzendmarkt is Axintor Interim de specialist in het vinden van de beste buitenlandse arbeidskrachten. Dit verwezenlijkt Axintor Interim in alle sectoren, waaronder Techniek, Productie, Bouw & Constructie en Logistiek. We zijn een bedrijf op mensenmaat dat belang hecht aan persoonlijk contact en een open communicatie. We streven steeds naar een duurzaam evenwicht tussen de wensen van de klant en de kwaliteiten van kandidaat-werknemers. Hiervoor ontwikkelden we een resultaatgericht totaalpakket met scherpe, transparante tarieven. Axintor is ‘werkelijk onbegrensd’ in het realiseren van uw en onze ambities.

Axintor klanten aan het woord

Axintor - M-M-T bvba

Francis Colpaert

M-M-T bvba

Een tijdje terug waren we dringend op zoek naar een halfautomaat lasser. Dankzij Axintor vonden we snel de geschikte kandidaat. Vorige maand tekende hij zelfs zijn vast contract!

Werken bij Axintor

Over Axintor

Werken bij Axintor

Axintor Interim heeft een gedreven, getalenteerd team met een authentieke Axintor-spirit. ‘Werkelijk onbegrensd’ in alles wat ze ondernemen om sterke resultaten neer te zetten waar iedereen bij wint. “It’s all about the perfect match”. Interesse? Een hoge Axintor-factor? 

Vacatures

Vacatures

U hebt een prima vakkennis, bent gemotiveerd, flexibel en productief? Bekijk ons aanbod korte en langlopende interimjobs in België!

Magazijnier
Veurne
Administratief bediende
Veurne
Winkelbediende voor tabakswinkel te Adinkerke
Veurne

Tevreden klanten