Axintor

Word op de hoogte gebracht van kandidaten die jouw team kunnen versterken

Word op de hoogte gebracht van kandidaten die jouw team kunnen versterken

Ben je op zoek naar talent om je team te versterken? Wil jij graag op de hoogte gebracht worden wanneer wij nieuwe kandidaten beschikbaar hebben? Dan hebben wij de perfecte mailing voor jou!

We begrijpen dat je vaak geen tijd hebt om zelf op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat voor jouw vacature. Daarom bieden we nu een maandelijkse, exclusieve mailing aan waarmee je op de hoogte blijft van kandidaten die relevant zijn voor jouw bedrijf. Met slechts één klik op de knop kun je snel en gemakkelijk laten weten dat je geïnteresseerd bent. Zo kunnen we extra snel schakelen! 

Hoe werkt het?

  1. Op de inschrijvingspagina kun je aangeven binnen welke jobcategorieën je nog kandidaten mist. Of je nu op zoek bent naar gemotiveerde arbeiders in de bouw, voeding en productie, textiel en confectie… wij hebben het allemaal!
  2. Zodra je je interesse hebt aangegeven, zorgen wij ervoor dat je op de hoogte gebracht wordt wanneer we kandidaten beschikbaar hebben. We zullen je een e-mail sturen met relevante profielen die passen bij jouw jobcategorie(ën).

Wanneer je team voltallig is, kun je je altijd weer uitschrijven.  

De voordelen?

  1. Je ontvangt enkel kandidaten die voor jou relevant zijn: Jij bepaalt binnen welke jobcategorieën je nog personen mist, en wij doen de rest. Geen overbodige informatie, geen tijdverspilling.
  2. Je mailbox wordt niet overspoeld: We begrijpen dat je inbox al druk genoeg is. Afhankelijk van de beschikbaarheid van kandidaten, zullen we je daarom per jobcategorie maximum één keer per maand mailen. Op die manier blijf je up-to-date zonder overladen te worden met berichten.

Mis geen enkele kandidaat! Klik nu op onderstaande knop en schrijf je in om op de hoogte gebracht te worden van kandidaten die wij beschikbaar hebben: