Axintor

Werken bij ons

You don't have to be crazy to work here, we'll train you!  

Werken bij Axintor Interim betekent werken in een dynamische en snelgroeiende organisatie waar iedereen zijn steentje bijdraagt. Eerlijkheid, respect, betrokkenheid, klantgerichtheid en plezier zijn de kernprincipes waarin wij geloven en waarnaar wij handelen. We zijn op zoek naar fijne, straffe collega’s die samen met ons over de grenzen heen op zoek willen gaan naar geschikte kandidaten uit o.a. Roemenië, Polen, Spanje en Portugal.  

Zit jij vol enthousiasme om je te smijten voor een topuitdaging? Ben je op zoek naar een nieuwe job en wil je samen met je team voor de beste resultaten gaan? Dan hebben wij misschien de ideale job voor jou!  

Onze waarden

Bij Axintor Interim werken we volgens vijf kernwaarden: eerlijkheid, respect, betrokkenheid, klantgerichtheid en plezier. Die waarden vormen de grondslag voor alles wat we doen. Ze laten zien hoe we dingen aanpakken en fungeren als voedingsbodem voor een succesverhaal op lange termijn. 

Spontane sollicitatie 

Staat er hierboven geen vacature die jou op het lijf geschreven is? Bezorg ons gerust jouw CV en motivatie via onderstaand formulier of door te mailen naar michele@axintor.be. We houden je gegevens dan bij en nemen contact met je op als we een vacature hebben die bij je past.