Axintor

Goed werkgeverschap bij Axintor Interim

Bij Axintor Interim zijn onze medewerkers de spil van onze organisatie. We doen er dan ook alles aan om hen zo goed mogelijk te ondersteunen en een goede werkgever te zijn. In deze blog onthullen we welke inspanningen we doen om onze medewerkers gelukkig te maken.

Waarom is goed werkgeverschap zo cruciaal?

Goed werkgeverschap vormt het fundament voor een positieve werkomgeving en duurzaam succes. Het leidt tot tevreden werknemers die:

  1. Natuurlijke betrokkenheid tonen.
  2. Een verhoogd verantwoordelijkheidsgevoel voor hun taken ervaren.
  3. Een hogere productiviteit leveren en minder verzuimen.
  4. Een cultuur van wederzijds respect en vertrouwen in gang zetten.
  5. Met plezier naar hun werk komen.

Kortom, goed werkgeverschap biedt een breed scala aan voordelen, niet alleen voor de organisatie, maar ook voor de medewerkers zelf. Terwijl deze blog voornamelijk gericht is op interne medewerkers, verwachten we natuurlijk dat onze klanten op dezelfde manier omgaan met onze uitzendkrachten. We moedigen hen aan om uitzendkrachten niet alleen als tijdelijke arbeidskrachten te zien, maar als waardevolle teamleden die bijdragen aan de cultuur en het succes van hun organisatie.

7 principes die wij volgen om onze medewerkers gelukkig te maken

1. Stipte en correcte betaling van de lonen

Een tijdige en correcte betaling van de lonen is vanzelfsprekend. Daarom zorgen wij ervoor dat de salarissen van onze medewerkers uiterlijk op de 2e of 3e dag van de maand op hun rekening staan.

2. Duidelijke en transparante communicatie

Open communicatie is de sleutel tot succes. We houden onze medewerkers op de hoogte via interne nieuwsbrieven, waarin we verslag doen van kernteamvergaderingen en belangrijke updates delen. Bovendien organiseren we aan het begin van elk jaar een kick-off meeting om verwachtingen en doelstellingen helder te stellen.

3. Tijd voor plezier en verbinding

Onderlinge relaties versterken de teamspirit. Daarom organiseren we jaarlijks een personeelsfeest en een teambuildingweekend. Dit geeft onze collega's de kans om elkaar op een informele manier te leren kennen en versterkt de banden binnen ons team. Daarnaast gaan we af en toe samen uit eten, en op vrijdagavonden houden we gezellige afterworks.

4. Aangename en veilige werkomgeving

Een comfortabele werkomgeving draagt bij aan het welzijn van onze medewerkers. Onze ruime, goed verlichte kantoren creëren een prettige omgeving waarin iedereen optimaal kan presteren.

5. Medewerkers betrekken en waarderen

Wij geloven dat het belangrijk is om medewerkers te betrekken bij besluitvorming en projecten. We moedigen onze medewerkers dan ook aan om ideeën en feedback te delen en bieden erkenning en waardering voor hun inzet en bijdragen.

6. Toegankelijkheid en open dialoog

Een open dialoog is cruciaal voor een gezonde werkrelatie. Daarom hebben we een vertrouwenspersoon binnen onze organisatie die altijd beschikbaar is voor onze medewerkers om vertrouwelijke kwesties te bespreken en ondersteuning te bieden.

7. Ruimte voor persoonlijke groei

We streven ernaar om de groei en ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren. Met de Axintor Academy bespreken we op regelmatige basis de belangrijkste updates en nieuwigheden binnen onze sector en organisatie. Daarnaast organiseren we ook diverse opleidingen om de kennis van onze medewerkers te vergroten en hun vaardigheden te optimaliseren.  

Klinkt dit als de ideale werkplek voor jou? Ben je geïnteresseerd in een job als account manager of recruiter? Aarzel dan niet en bekijk onze vacaturepagina. Misschien maak jij binnenkort wel deel uit van ons team?