Axintor

Vacature Account Manager (Veurne)

Krijg je een energieboost bij het idee dat je jouw uitzendkantoor op de kaart kan zetten én verder kan uitbouwen? Werk je graag in een klein team? Voel je je bovendien opperbest in een dynamische organisatie in volle groei? Dan ben jij de account manager die wij zoeken!

Wat zal je doen als account manager?

Samen met één van onze recruiters bouw je als account manager mee aan het kantoor Axintor Interim Veurne of Oostende. Jij bent er verantwoordelijk voor dat jouw kantoor de vooropgestelde doelstellingen behaalt.

Jouw werkdag zit vol variatie:

 • Je bepaalt zelf je doelen en kent de markt in je regio als geen ander. Je bent de eerste waaraan de klanten denken bij een personeelsbehoefte.
 • Vervolgens stel je een actieplan op om je doelen te behalen en analyseer je geregeld of er bijsturingen nodig zijn.
 • Je identificeert en contacteert prospecten en volgt samenwerkingen met bestaande klanten op.
 • Met jouw enthousiasme weet je iedereen van een samenwerking te overtuigen.
 • Door te luisteren naar de uitdagingen van jouw klanten, kan jij perfect hun noden detecteren en deze omzetten in een vacature.
 • Samen met de recruiter vorm je een goede tandem. Jullie motiveren elkaar om samen de beste resultaten te halen.
 • Ten slotte ben je als account manager ook administratief verantwoordelijk voor de opvolging van jouw dossiers en het debiteurenbeheer. 

Wat hebben wij voor jou in petto? 

 • De kans om je te ontplooien op professioneel en persoonlijk vlak. 
 • Aandacht voor work-life-balanceShinen zowel op als naast het werk!
 • De zekerheid van een vast loon, aangevuld met een haalbaar bonussysteem en extralegale voordelen (ecocheques, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering).
 • 20 wettelijke verlofdagen, aangevuld met 6 ADV-dagen
 • Een goede werksfeer met gedreven collega’s. Leuke activiteiten naast het werk gegarandeerd!
 • Een comfortabele werkplek in ons nieuw hoofdkantoor in Veurne. Bij Axintor Interim werken we met kleine teams op verschillende regio's. We beslissen samen voor welke kantoor jij account manager wordt: team Veurne of team Oostende. Beide teams werken vanuit ons kantoor in Veurne. 
 • Een vlakke structuur met open communicatie.
 • De nodige tools die jou perfect ondersteunen in de uitvoering van jouw job. Wanneer je start, volg je een uitgebreid onboardingstraject om alle onderdelen van de job stapsgewijs te leren. Daarnaast worden er geregeld opleidingen georganiseerd rond verschillende aspecten die bij deze job horen. 

Herken je jezelf?

We zoeken een account manager met een uitgesproken passie voor mensen. Je bent van nature een doorzetter en je bent sterk resultaat gedreven. Je bent in het bezit van een bachelordiploma. Vrienden omschrijven jou als iemand die initiatief neemt en bakken enthousiasme en overtuigingskracht heeft. Ervaring in de interimsector is geen must, we leiden je graag op (met een aantal maanden binnendienst). Je bent perfect in staat om je eigen agenda in te delen en op deze manier jouw prioriteiten te bepalen. Je krijgt er energie van om Axintor Interim te vertegenwoordigen op netwerkevenementen. Je functioneert het best in een klein team waarin er open gecommuniceerd wordt. Ten slotte spreek je, naast Nederlands, een aardig mondje Engels.

Benieuwd naar de ervaring van één van onze account managers? Dit is hoe Silas van team Kortrijk zijn job bij Axintor Interim omschrijft:

“Bij Axintor Interim heb ik de kans gekregen om mijn ambities uit te spreken en heb ik de tools en kennis gekregen om deze te kunnen waarmaken. Ik hou ervan om prospecten te overtuigen om met ons te werken, en om ze in de watten te leggen eens ze klant geworden zijn. Dankzij de juiste opleiding die ik hier kreeg, ken ik de knepen van het vak en doe ik mijn werk met veel plezier! Samen met Aleksandra, recruiter voor kantoor Kortrijk, doe ik er alles aan om de vacatures in onze regio aan te pakken! Dat gevoel wanneer je een bedrijf kan helpen door de juiste werkkrachten tot bij hen te brengen, onbeschrijfelijk!"