Axintor

3 redenen om je aan te melden voor onze mailing

Ben je op zoek naar geschikte kandidaten om je vacatures in te vullen? Heb je wel eens overwogen om buitenlandse arbeidskrachten aan te nemen? Met onze maandelijkse mailing ontvang je relevante kandidaten rechtstreeks in je inbox. Hier zijn drie redenen om je aan te melden.

Sterke kandidaten, ook knelpuntprofielen

Enkel de beste kandidaten halen onze selectie. We gaan steeds op zoek naar gemotiveerde uitzendkrachten met de juiste skills en werkmentaliteit. Naast gewone profielen richten we ons ook op knelpuntprofielen in diverse sectoren zoals bouw, voeding, logistiek, horeca, metaal en hout. Jij laat ons weten binnen welke jobcategorieën je nog kandidaten mist en wij doen de rest.

Het talent komt rechtstreeks naar jou

Zodra je hebt doorgegeven binnen welke jobcategorieën je nog kandidaten mist, brengen wij je op de hoogte wanneer we kandidaten beschikbaar hebben. Met slechts één klik op de knop kun je snel en gemakkelijk laten weten dat je geïnteresseerd bent. Jij bespaart tijd en moeite en wij kunnen extra snel schakelen.

Geen verplichtingen

We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bepaal jij zelf wanneer en of je contact opneemt. Je hebt de controle over het proces en kunt zelf beslissen of je wilt ingaan op mogelijke kandidaten.  

 

Klaar om topkandidaten rechtstreeks in je inbox te ontvangen? Meld je vandaag nog aan voor onze mailing en mis nooit meer een kans om je vacatures snel en efficiënt in te vullen.