Axintor

Een tevreden medewerker aan het woord

Onze GOAT* Miruna is commercial recruiter. We vroeger om haar ervaring bij Axintor Interim te beschrijven. Haar enthousiast antwoord:  

Mijn tijd bij Axintor is een zeer waardevolle en positieve ervaring. Ik heb de kans om te werken in een dynamische en ondersteunende omgeving waar ik mijn vaardigheden kon ontwikkelen en nieuwe kennis opdeed. Ik ben blij deel uit te maken van een team dat zich toelegt op samenwerking en innovatie, wat leidt tot een productieve en inspirerende werkomgeving.

"Een van de aspecten die ik het meest waardeer aan mijn werk bij Axintor is de open communicatiestructuur."

Het management is altijd bereid om te luisteren naar suggesties en feedback. Bovendien zijn mijn collega's vriendelijk, behulpzaam en professioneel, wat mijn dagelijkse werkervaring aanzienlijk verrijkt.

Tijdens mijn tijd bij Axintor heb ik ook de kans gehad om deel te nemen aan verschillende trainingssessies en workshops, wat mijn professionele groei verder stimuleert. Deze mogelijkheden hebben me geholpen om mijn vaardigheden te verfijnen en mijn carrière vooruit te helpen.

Ik ben dankbaar voor de tijd die ik bij Axintor heb doorgebracht en de waardevolle lessen die ik heb geleerd. Het is een eer om deel uit te maken van zo'n geweldig team.

Ben jij ook een GOAT*? 

Heb je ook het gevoel dat je zou kunnen schitteren als GOAT* bij Axintor Interim?

Snuister eens door onze openstaande vacatures, wij staan alvast klaar om samen met jou te ontdekken of je bij ons de job van je leven vindt.

*Greatest Of All Time