Axintor

Fine workers, great people 

Buitenlandse arbeiders zijn mensen zoals jij en ik: mensen met een eigen verhaal, mensen met hobby’s, mensen met talent, dromen en ambities. 

Dit vormt de basis van onze nieuwe jaarcampagne voor 2022: Fine workers, great people. We willen onze buitenlandse uitzendkrachten in de kijker zetten. Niet alleen als uitzendkracht, maar ook als mens. We willen tonen dat ze meer zijn dan alleen werkers. Want internationale arbeiders worden te vaak herleid tot het werk dat ze in België komen uitvoeren. Alsof ze alleen maar dat doen, alsof ze alleen maar daarin geïnteresseerd zijn. Maar er is zoveel meer: elke persoon heeft zijn eigenheden, zijn eigen waarde.

We stellen je graag voor…

Een persoon beter leren kennen, dat doe je door hem of haar te ontmoeten. Daarom zetten we graag enkele van onze uitzendkrachten in de kijker: met de job die ze doen, maar ook met wat ze doen als ze niet aan het werk zijn.

 

Onze visie

Het thema van onze jaarcampagne ligt ons zeer na aan het hart. We willen tonen hoe wij naar onze uitzendkrachten kijken. Eén van onze kernwaarden is respect: we hebben respect voor onze uitzendkrachten als mens, niet alleen als werkkracht.

“Wanneer je écht praat met iemand, ontdek je dat elke persoon een verhaal te vertellen heeft.”
Kasia, recruiter en tekenares.

De stijging van de vraag naar buitenlandse werknemers toont hoe belangrijk ze voor onze Belgische economie zijn. Met Axintor Interim moeten we ze dan ook met open armen ontvangen. We doen dit niet alleen door hen een goede job te geven, comfortabele huisvesting te voorzien en voor het juiste transport te zorgen. Maar ook – en vooral - door hen één voor één als mens te zien en te appreciëren.