Axintor

Een jaar van grote sprongen en een duidelijke visie.

Terug naar alle stories

Een jaar van grote sprongen en een duidelijke visie.

Het nieuwe jaar staat voor de deur! Straks wensen we elkaar weer een gelukkig Nieuwjaar. Vooraleer we klinken, blikken we met een trots gevoel terug op het afgelopen jaar. Onze COO Kirke Hillewaere en CEO Liselotte Rombaut halen samen de hoogtepunten van 2021 aan. Want wat een zot jaar was dat!

Arbeidsmigratie belangrijker dan ooit

De stap om als bedrijf buitenlandse medewerkers aan te trekken, is meer dan ooit actueel. De werkloosheidsgraad is laag, er is veel werk en vakscholen lopen leeg. “En dat merken we ook bij Axintor Interim: de vraag was nog nooit zo groot als in 2021. Voor ons team is het een enorme uitdaging om aan die vraag te kunnen voldoen. Om een grotere en snellere instroom te voorzien, rekenen we ook op onze buitenlandse selectiepartners waar we al jarenlang mee samenwerken. Zij kennen de cultuur, leefwereld en taal van de mogelijke kandidaten en dat schept vertrouwen bij de kandidaat”, aldus Kirke.

Grote sprong vooruit

Een nieuw gebouw, nieuwe teamleden én nieuwe selectiepartners in Letland en Polen. “We hebben een grote sprong gemaakt dit jaar met Axintor Interim. We mochten dit jaar enkele grote spelers verwelkomen waar we vroeger enkel konden van dromen. Zo is ons klantenaandeel gestegen met 17% t.o.v. 2020.”, vertelt Liselotte trots. “Die groei is ook dankzij ons eigen marketingteam. Via online en offline kanalen blijven we top of mind bij ons doelpubliek. Deze inspanningen beginnen duidelijk vruchten af te werpen.”

Nieuwe mensen, nieuwe kantoren

In januari 2020 namen we intrek in ons nieuw gebouw in Veurne. Ook in Roeselare openden we dit jaar een gloednieuwe vestiging: op site Schiervelde aan de ring. Onze teams voor regio Roeselare, Brugge en Kortrijk verhuisden in september naar het gebouw in Roeselare. Naast ons kantoor in Veurne en Roeselare hebben we ook een kantoor in Ieper.

We hebben de afgelopen periode ook nieuwe mensen mogen verwelkomen in ons team. Daarnaast kreeg Roel een nieuwe collega, want Dominik ruilde zijn rol als recruiter in voor de functie van coördinator. Samen zorgen Roel en Dominik voor het welzijn van onze uitzendkrachten want deze begeleiding is onze prioriteit. Dit jaar hebben we extra hard ingezet op het onthaal van onze mensen, zowel bij onze eigen medewerkers als onze buitenlandse uitzendkrachten. Als interimkantoor proberen we daar het verschil te maken.

Ons team met fijne en enthousiaste mensen groeit. Wil je hier graag onderdeel van uitmaken? We zijn op zoek naar een extra recruiter voor team Oostende (in kantoor Veurne). Solliciteren maar ;-)

The best is yet to come

2021 was een bewogen, inspirerend maar vooral uitdagend jaar. Maar 2022 wordt nog beter! Zo verfijnden we onze kernwaarden die een duidelijke identiteit geven aan Axintor Interim. In 2022 richten we onze blik op persoonlijke groei. 2022 wordt het jaar voor onze interne medewerkers. 2022 wordt het jaar voor Axintor Interim. The best is yet to come!