Axintor

Zorg voor onze uitzendkrachten

‘It’s all about the perfect match’, dat is ons motto. We streven ernaar om de tewerkstelling van onze uitzendkrachten bij de klanten zo goed mogelijk te laten passen én verlopen. Als de buitenlandse medewerker zich goed voelt, dan is de kans groter dat het ook een topsamenwerking zal zijn. De zorg voor onze uitzendkrachten dragen we bijgevolg heel hoog in het vaandel, maar we moeten eerlijk zijn: Dat brengt veel tijd, moeite en kosten met zich mee. 

Huisvesting als sterk fundament

De voorbije jaren hebben we veel aandacht besteed aan het optimaliseren van onze huisvesting. De wetgeving rond huisvesting voor buitenlandse werknemers is strenger geworden en we hebben onze woningen hierop aangepast. Niet enkel om in regel te blijven met de wetgeving, maar ook omdat we met deze aanpassingen de veiligheid van onze arbeiders garanderen en omdat de kwaliteit van onze woningen zo omhoog gaat. Dit alles is een hele uitdaging, want de processen om dit in orde te brengen, gaan traag. We krijgen te maken met vergunningen, overleg met gemeentes, adviesgesprekken met klanten… We hebben alle kennis in huis, zelfs in die mate dat onze klanten óns om advies gaan vragen voor hun eigen woningen. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn natuurlijk!
 

Dagelijkse ondersteuning buitenlandse werkkrachten

De zorg voor onze buitenlandse arbeiders stopt niet bij de juiste huisvesting. We vinden het belangrijk dat ze op elk moment een aanspreekpunt hebben, voor het geval er problemen zijn. Onze coördinatoren Roel en Dominik zijn dat aanspreekpunt en dat doen ze graag en met veel overtuiging. Het takenpakket van Roel en Dominik ziet er elke dag anders uit: bagage van uitzendkrachten vervoeren, huizen klaarmaken voor aankomst van nieuwe personen, scooters depanneren, rookmelders vervangen, zekeringen controleren… Om het overzicht over deze taken te behouden, zette onze collega Joery een doordacht systeem op waarmee de communicatie vanuit de verschillende kantoren perfect doorstroomt naar de coördinatoren. Wat een topteam! 
 

Toekomstplannen

We zijn goed op weg, maar we zijn er nog niet helemaal. Er staan namelijk nog een aantal zaken op de agenda die we in de toekomst willen aanpakken. Zo willen we kijken hoe we onze gebouwen zo ecologisch mogelijk kunnen maken en zullen er zonnepanelen komen op de woningen die we binnenkort beginnen bouwen. Daarnaast blijven we steeds uitkijken naar opportuniteiten om onze uitzendkrachten op de beste manier te ontvangen. Tot slot werken we ook aan de MyAxintor-app, waarmee onze buitenlandse werkkrachten maar enkele klikken zullen nodig hebben om ons te contacteren. 
 

Je merkt het, we zitten vol goesting om dit verhaal nóg beter te maken. Want: It’s all about the perfect match!