Axintor

Fine workers, great people. We match!

Buitenlandse arbeiders worden vaak herleid tot het werk dat ze in België verrichten. Maar ze zijn veel meer dan dat. Ze hebben elk hun eigen verhaal, hobby’s, talent, dromen en ambities. Dat toonden we vorig jaar al met onze campagne ‘Fine workers, great people’. En ook dit jaar hebben we besloten om dit aspect verder in de kijker te zetten.

We focussen niet langer op wat ze doen als ze niet aan het werk zijn, maar laten onze eigen Axintor-medewerkers vertellen wie buitenlandse arbeiders écht zijn en waarom we hen zo fantastisch vinden. Het zijn fine workers, maar vooral great people.

Het is dan ook met veel trots dat wij onze nieuwe campagne voorstellen: ‘Fine workers, great people. We match!’.  

Visie

Met deze campagne willen we tonen hoe wij naar onze uitzendkrachten kijken. Vol respect voor wie ze zijn als mens, niet alleen als werkkracht.

Bij Axintor Interim ontvangen we buitenlandse arbeiders steeds met open armen. We doen dit niet alleen door hen een goede job te geven, comfortabele huisvesting te voorzien en voor het juiste transport te zorgen. Maar ook – en vooral - door hen één voor één als mens te zien en te appreciëren.

Een Axintor-medewerker vertelt…

Silas, account manager bij Axintor Interim, vertelt waarom hij onze uitzendkracht Vitor zo fantastisch vindt:

“Vitor is een ongelofelijk vriendelijke en charmante uitzendkracht.”