Axintor

Een aanrader!

Axintor Interim levert fantastisch werk, ieder jaar opnieuw. De uitzendkrachten zijn een positieve dynamiek in ons sterk team. Top! 

Peter Goossens
Hof van Cleve

Elk jaar opnieuw kunnen we op Axintor Interim rekenen

Wat een jaar alweer, Axintor heeft het voor ons in orde gebracht!

 

Wim Ameloot
De Verbeeelding

Unieke, snelle en kwalitatieve service van Axintor Interim

Enkele jaren terug kwam de Accountmanager van Axintor langs om de voordelen van buitenlandse arbeidskrachten toe te lichten. Door de taalbarrière hield ik toen de boot wat af. Ik was echter al een tijdje op zoek naar een ervaren vrachtwagenmecanicien toen ik opnieuw contact opnam met Axintor. We ontvingen zeer snel het opmerkelijk CV van de Litouwse Aurimas. De samenwerking was een schot in de roos!

Xavier Blomme
Grondwerken Blomme BVBA

Van 'we zien wel' naar 'vast contract'!

Bij Dezeure NV is er altijd ruimte voor capabele lassers met de juiste work spirit. Lange tijd hebben we enkel uitgekeken naar mensen van de regio, maar al snel bleek dat het aantal lassers hier beperkt is. Ik speelde deze vraag dus door naar Axintor, onder het afwachtende motto ’we zien wel’. De voorstelling van Anthony kwam snel nadat ik de aanvraag had doorgestuurd. We hadden het voordeel dat Anthony reeds in België was. Hierdoor konden we hem ook even ontmoeten en rondleiden in ons bedrijf. Zo kon ook hij inschatten of de job wel iets voor hem was. En jawel, er bleek van beide kanten een match te zijn. Ondertussen werkt Anthony al enkele weken bij ons. Hij heeft hij zich al goed gesetteld in de groep. Het ziet ernaar uit dat alles verder goed zal verlopen. We hopen dan ook dat we hem een vast contract zullen kunnen aanbieden.

Tine Dezeure
Dezeure NV