Axintor

Van 'we zien wel' naar 'vast contract'!

Bij Dezeure NV is er altijd ruimte voor capabele lassers met de juiste work spirit. Lange tijd hebben we enkel uitgekeken naar mensen van de regio, maar al snel bleek dat het aantal lassers hier beperkt is. Ik speelde deze vraag dus door naar Axintor, onder het afwachtende motto ’we zien wel’. De voorstelling van Anthony kwam snel nadat ik de aanvraag had doorgestuurd. We hadden het voordeel dat Anthony reeds in België was. Hierdoor konden we hem ook even ontmoeten en rondleiden in ons bedrijf. Zo kon ook hij inschatten of de job wel iets voor hem was. En jawel, er bleek van beide kanten een match te zijn. Ondertussen werkt Anthony al enkele weken bij ons. Hij heeft hij zich al goed gesetteld in de groep. Het ziet ernaar uit dat alles verder goed zal verlopen. We hopen dan ook dat we hem een vast contract zullen kunnen aanbieden.

Tine Dezeure
Dezeure NV

Unieke, snelle en kwalitatieve service van Axintor Interim

Enkele jaren terug kwam de Accountmanager van Axintor langs om de voordelen van buitenlandse arbeidskrachten toe te lichten. Door de taalbarrière hield ik toen de boot wat af. Ik was echter al een tijdje op zoek naar een ervaren vrachtwagenmecanicien toen ik opnieuw contact opnam met Axintor. We ontvingen zeer snel het opmerkelijk CV van de Litouwse Aurimas. De samenwerking was een schot in de roos!

Xavier Blomme
Grondwerken Blomme BVBA

Al vanaf het eerste contact had ik er vertrouwen in

De samenwerking met Axintor Interim was voor mij zeer positief. Het team van regio Veurne verleende goed advies alsook de nodige begeleiding en ondersteuning bij de opstart van mijn nieuwe zaak. Al vanaf het eerste contact had ik er vertrouwen in. Axintor Interim ging voor mij op zoek naar geschikte profielen voor in de keuken en in de zaal. Zo leerde ik Milena en Patryk kennen. Er was meteen een goede klik tussen ons. Ze doen ontzettend hard hun best, ze zijn enthousiast én ze dragen bij aan de goede sfeer. Op vandaag ben ik dan ook niet enkel hun baas, ik ben ook hun vriend. Omdat ik zo tevreden ben, heb ik hen een vast contract aangeboden.

Didier Willems
Hof ter Daele

I couldn’t have done anything without the guidance of Axintor Interim

Hi, my name is Marius. After a short search on the internet as well as on the recommendation of some friends, I started collaborating with Axintor Interim. Kim and Joke, two professional people, helped me with accommodation, transportation to work and finally work. Having a medium level of knowledge of English and a not very rich CV, I started working as a painter. Due to my motivation, I learned and developed. I am working with a lot of enthusiasm but also a sense of responsibility. I want to thank Joke, Kim and Interim Axintor, because I couldn’t have done anything without their guidance.

Liviu

Elk jaar opnieuw kunnen we op Axintor Interim rekenen

Wat een jaar alweer, Axintor heeft het voor ons in orde gebracht!

 

Wim Ameloot
De Verbeeelding

Een aanrader!

Axintor Interim levert fantastisch werk, ieder jaar opnieuw. De uitzendkrachten zijn een positieve dynamiek in ons sterk team. Top! 

Peter Goossens
Hof van Cleve